×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1392/11/20 - 08:00
  • بازدید : 2892
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آرماديلو عامل جذام

براساس مطالعه اي در جنوب ايالات متحده محققان دريافتند كه جذام يا بيماري هانسن ممكن است كه توسط آرماديلو به انسان انتقال يابد، محققان به رهبري ريچارد ترومن از National Hansen's Diseases Program با استفاده از آزمايش DNA ثابت كردند كه سويه مايكوباكتريوم لپره در 28 آرماديلوي وحشي از 33 مورد وجود داشت و همچنين در 25 بيمار از 39 بيماري كه در مناطقي كه اين حيوان زندگي مي كند ساكن هستند

براساس مطالعه اي در جنوب ايالات متحده محققان دريافتند كه جذام يا بيماري هانسن ممكن است كه توسط آرماديلو به انسان انتقال يابد، محققان به رهبري ريچارد ترومن از National Hansen's Diseases Programبا استفاده از آزمايش DNAثابت كردند كه سويه مايكوباكتريوم لپره در 28 آرماديلوي وحشي از 33 مورد وجود داشت و همچنين در 25 بيمار از 39 بيماري كه در مناطقي كه اين حيوان زندگي مي كند ساكن هستند.

مايكوباكتريوم لپره در ضايعات پوستي خود را نشان مي دهد و بر روي اعصاب محيطي، چشم ها و مخاط دستگاه تنفسي تاثير مي گذارد با اين حال اغلب افراد به آن ايمن بوده اند و تنها مواجهه مكرر و پي در پي باعث ابتلا افراد به جذام مي گردد. اما بيماري با رژيم طولاني مدت با آنتي بيوتيك هاي داپسون، ريفامپين و كلوفازيمين درمان مي گردد. مطالعات اخير نشان داد كه آرماديلوها حامل باكتري عامل جذام هستند، افرادي كه در مناطقي زندگي مي كنند كه آرماديلوها در آنجا ساكن هستند به خصوص در تگزاس و لوئيزيانا حتي اگر با كساني كه مبتلا به بيماري هستند نيز تماس نداشته باشند تحت تاثير بيماري قرار مي گيرند.

سويه عامل جذام تحت عنوان 3I-2v1شناخته شده و در 5 ايالت جنوبي شناسايي گرديد و به سرعت در حال انتقال بين آرماديلوها بوده و همچنين از اين حيوانات به انسان ها منتقل مي گردد. ثابت شده است كه آرماديلوها به علت پايين بودن دماي بدنشان(89 درجه فارنهايت) ميزبان هاي مناسبي براي باكتري ها مي باشند.

محققان اظهار دارند كه تماس مداوم با اين حيوانات، پخت و پز و مصرف گوشت آرماديلو ممنوع مي باشد. براساس اين مطالعه مخازن زيست محيطي در انتقال جذام مهم مي باشد و سويه هاي ديگر در ساير نقاط جهان مي توانند حامل باكتري باشند. كارشناسان بر اين باورند كه باكتري ها از انسان هايي كه از اروپا و آفريقا آمده اند به آرماديلو ها منتقل شده اند و اكنون آن ها مجددا به انسان ها بازگشته اند.

منبع:  Medindia

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 8077
کلید واژه
تنظیمات قالب