محققان در راستای تقویت مجدد داروهای ضد سلی ضعیف اقداماتی را به مرحله اجرا رسانیدند
بیوفیزیکدانان کشف نموده اند که چرا باکتری عامل بیماری سل به طور طبیعی تا حدودی به آنتی بیوتیک های خانواده شناخته شده فلوروکینولون ها مقاوم می باشد.
ابداع دستگاهی با هدف سرعت بخشیدن به روند تشخیص بیماری سل
بنابرمقاله منتشر شده در نشریه توبرکلوزیس، دستگاه جدیدی ابداع گردیده است که می تواند بدون به کارگیری لنزهای شیشه ای متعارف، باکتری توبرکلوزیس را بزرگ نماید؛ و بنابراین این دستگاه در آینده نزدیک جایگزین مناسبی برای میکروسکوپ های مبتنی بر لنزهای گرانقیمت در کشورهای در حال توسعه خواهد بود.
گاو اطلاح شده ژنتیکی می تواند در مبارزه علیه سل گاوی موثر واقع گردد.
محققان با به کارگیری تکنیک انتقال هسته سلولی سوماتیک ترانسژنیک، گاوی را به طریق ژنتیکی ابداع نمودند که سلول های آن ژن های مقاومت به مایکوباکتریوم بوویس ( عامل بیماری سل ) را بیان می نمایند
پاسخ های دفاعی ایمنی ذاتی بدن با بکار گیری یک مکانیسم پیش بینی نشده
بر اساس اعلام نظر یک محقق دانشگاه سنت جاستین و همچنین استادی از دانشگاه مونترال، یک مکانیسم پیش بینی نشده پاسخ ایمنی، تنها پس از سپری شدن چند ساعت از حضور عامل بیماری زا در بدن فعال گردید.
دانشمندان مالزیایی به منظور متحول نمودن درمان بیماریهای ریوی پژوهش مشترکی را با متخصصان دانشگاه هاروارد به انجام رسانیدند.
دانشمندان مالزیایی به منظور متحول نمودن درمان بیماری های ریوی و بویژه بهبود عملکرد دارورسانی با استفاده از داروهای نانو،با متخصصان دانشگاه هاروارد همکاری نمودند؛ این شیوه درمانی در مواقعی که بجز استفاده از تکنولوژی نانو هیچ راه دیگری برای دارو رسانی به بدن وجود ندارد بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
مؤسسه NICE در راستای مبارزه بهتر علیه بیماری سل، دستورالعمل جدیدی را منتشر نمود.
مؤسسه ملی تعالی سلامت و مراقبت های بهداشتی (NICE) انگلستان، دستورالعملی را به منظور پیشگیری و مداوای بهتربیماری سل منتشر نمود.
روابط عمومی مرکز تحقیقات مایکوباکتریولوژی اعلام کرد:
انتخاب دکتر علی اکبر ولایتی به عنوان سردبیری شماره ویژه ژورنال بین المللی Biomed Research International
جناب اقای دکتر علی اکبر ولایتی ریاست محترم پژوهشکده سل و بیماری های ریوی مسیح دانشوری با توجه به سوابق و تجارب علمی و چهره شناخته شده بین المللی ایشان، برای سردبیری شماره ویژه مجله Biomed Research International (impact factor=1.59) با موضوع Current view on Drug-Resistant Tuberculosis: Diagnosis and Treatment انتخاب گردید.
انجام مطالعات غربالگری بالقوه به منظور شناسایی مهارکننده های پروتئین سیگما F مایکوباکتریوم توبرکلوزیس
بیماری سل یکی از کهنه ترین بیماری های تهدید کننده حیات و بهداشت عمومی می باشد که توسط مایکوباکتریوم توبرکلوزیس ایجاد می گردد. فاکتورهای سیگما و از جمله پروتئین سیگما F (SigF) برای بقای مایکوباکتریوم توبرکلوزیس ضروری می باشند.
پلی مور فیسم های ژن IRGM و هاپلوتیپ های مرتبط با استعداد ابتلا به سل ریوی در جمعیت هوبی هان چین
مشخص گردیده است که ایمنی انسانی مرتبط با آنزیم GTPase M (IRGM) از طریق تنظیم عمل اتوفاژی، در مبارزه علیه مایکوباکتریوم توبرکلوزیس که پاتوژنی درون سلی است، نقش بسیار مهمی را ایفا می نماید.
جداسازی آنتی بادی های IgG1 تولید شده علیه آنتی ژن های Rpf و DosR تولید شده در بیماران مبتلا به سل پیش از انجام شیمی درمانی و پس از آن.
از آنجایی که تشخیص بیماری سل کماکان چالش برانگیز می باشد؛ محققان به امید یافتن یک شیوه تشخیصی نوین و با به کارگیری تکنیک ELISA، به ارزیابی آنتی بادی های IgG1 سرمی علیه آنتی ژن های فاز فعال رشد مایکروباکتریوم توبرکلوزیس (ESAT_6,CFP_10,RV0717,RV3353)، پروتئین کد کننده رگولون DosR (RV1733,RV1737,RV2628,RV2029) و فاکتورهای تقویت کننده عمل احیا (RV2389,RV20867)در بیماران اقدام نمودند.