Mycobacterium neoaurum عامل اندوکاردیت دریچه مصنوعی(PVE)
مایکوباکتریوم های غیرتوبرکلوزیس(NTM) در مقایسه با مایکوباکتریوم توبرکلوزیس نقش بیشتری در ایجاد اندوکاردیت عفونی به ویژه اندوکاردیت دریچه مصنوعی دارند. در گذشته گونه های مایکوباکتریوم غیرتوبرکلوزیس شامل مایکوباکتریوم فورتیتوم، مایکوباکتریوم آبسسوس و مایکوباکتریوم چلونی در ایجاد این بیماری نقش داشتند

مایکوباکتریوم های غیرتوبرکلوزیس(NTM)در مقایسه با مایکوباکتریوم توبرکلوزیس نقش بیشتری در ایجاد اندوکاردیت عفونی به ویژه اندوکاردیت دریچه مصنوعی دارند. در گذشته گونه های مایکوباکتریوم غیرتوبرکلوزیس شامل مایکوباکتریوم فورتیتوم، مایکوباکتریوم آبسسوس و مایکوباکتریوم چلونی در ایجاد این بیماری نقش داشتند. Mycobacterium neoaurumیکی از اعضای کمپلکس مایکوباکتریوم پارا فورتیتوم است که تاکنون به عنوان عامل ایجاد اندوکاردیت عفونی گزارش نشده است.
Mycobacterium neoaurumبه ندرت به عنوان عامل عفونت خون در میزبان دارای نقص ایمنی از جمله بیماران مبتلا به سرطان یا بیماران پیوندی گزارش شده است. هم چنین Mycobacterium neoaurumدر عفونت های ریوی، عفونت دستگاه ادراری و عفونت مرتبط با سوند نقش دارد. اگرچه منشأ عفونت NTMای دریچه مصنوعی نامشخص است.گزارش های اخیر نشان می دهد که منابع بیمارستانی می تواند منشأ عفونت با این مایکوباکتریوم ها باشد. مکانیسم آلودگی دریچه مصنوعی، قبل و یا در حین عمل جراحی درنظر گرفته شده است. بسیاری از مایکوباکتریوم های سریع الرشد،سیستم های آب در بیمارستان ها از جمله تجهیزات تامین آب اتاق عمل ، مایعات ضد عفونی کننده را آلوده می نمایند. ماهیت این مایکوباکتریوم ها نیز باعث می شود تا شروع علائم و نشانه های اندوکاردیت دریچه مصنوعی و ظن به آلودگی بعد از انجام عمل به تعویق بیفتد.
Mycobacterium neoaurum در محیط یافت می شود و به احتمال زیاد دستیابی آن به خون از طریق خراش در پوست در حین استفاده داخل وریدی مواد مخدر می باشد. Mycobacterium neoaurumرا می توان در کشت خون هوازی تشخیص داد و معمولاً در عرض پنج روز در محیط لوین اشتاین- جانسن رشد می نماید. در بسیاری از موارد اندوکاردیت مرتبط با NTM، کشت خون منفی بود.روش پیشرفته برای شناسایی این مایکوباکتریوم شامل HPLC(کروماتوگرافی مایع با فشار بالا) و تعیین توالی SrRNA16 می باشد. بنابراین اگر کشت خون در یک بیمار مشکوک به اندوکاردیت دریچه مصنوعی منفی باشد، تشخیص قطعی، پس از برداشتن دریچه مصنوعی آلوده می باشد. در بیمار دارای نقص سیستم ایمنی و تب با علت ناشناخته،جداسازی Mycobacterium neoaurumبه ویـژهدر نمـونه های متعدد، حاکی از عفونت با این ارگانیزم ها می باشد. درمان موفق عفونت های خونی ناشی از Mycobacterium neoaurumمعمولاً نیاز به چند هفته درمان آنتی بیوتیکی ترکیبی و حذف ماده مصنوعی دارد. با این حال، بیمـاران مبتلا به اندوکاردیت دریچه مصنوعی با Mycobacterium neoaurumدرمـقایسه با بیـمارانی که توسط NTMهای دیگر به PVEمبتلاشده اند، به درمان آنتی بیوتیکی پاسخ بهتری می دهند.
منبع: Journal of Pulmonary & Respiratory Medicine