×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/01/14 - 11:04
  • بازدید : 379
  • تعداد بازدید : 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اتحادیه سل اصرار ورزید تا سازمان جهانی بهداشت نام مایکوباکتریوم توبرکلوزیس را به لیست باکتری های مقاوم به دارو اضافه نماید.

اتحادیه سل اصرار ورزید تا سازمان جهانی بهداشت (WHO) نام مایکوباکتریوم توبرکلوزیس را به لیست گروه بسیار مهم باکتری های مقاوم به دارو که به عنوان اولویت های فوری تحقیق و توسعه شناسایی شده اند اضافه نماید.

اتحادیه سل اصرار ورزید تا سازمان جهانی بهداشت (WHO) نام مایکوباکتریوم توبرکلوزیس را به لیست گروه بسیار مهم باکتری های مقاوم به دارو که به عنوان اولویت های فوری تحقیق و توسعه شناسایی شده اند اضافه نماید. بیماران مبتلا به سل به آنتی بیوتیک های جدید و بهتر نیاز مبرم دارند. درمان سل مقاوم به دارو طولانی، سمی، پیچیده و گران قیمت است. این دوره درمانی ممکن است به بیش از دو سال با تعداد چهارتایی یا بیشتر قرص به طور روزانه، در کنار تزریق روزانه دارو به مدت شش ماه به طول بیانجامد؛ و برای بیمارانی که از شانس کافی برخوردار نمی باشند و به سل کاملا مقاوم به تمام داروها (XDR-TB) مبتلا می شوند، حتی اگر بیش از 20000 از قرص های سمی معرفی شده توسط سازمان جهانی بهداشت و صدها داوری تزریقی را مصرف نمایند باز هم کمتر از یک سوم، شانس حیات خواهند داشت. هر تلاش جهانی برای پرداختن به موضوع وضعیت بحرانی باکتری های مقاوم به دارو باید مایکوباکتریوم توبرکلوزیس را نیز دربرگیرد و سازمان جهانی بهداشت، با گنجاندن سل در لیست جدید خود به عنوان یک پاتوژن دارای حق اولویت در نقش رهبری این موضوع برآید.

www.news-medical.net

  • گروه خبری : عمومی,آرشیو اخبار,علمي ,آزمايشگاهي ,آرشيو
  • کد خبر : 44422
کلید واژه
تنظیمات قالب