×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/01/18 - 10:38
  • بازدید : 594
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پی بردن به حضور مایکوباکتریوم های غیرسلی در حفره دهان منجر به درک بهتر و شناسایی انواع عفونت های مرتبط با آن، از جمله بیماری سل می گردد.

یک تیم تحقیقاتی، برای اولین بار گروهی از باکتری ها را شناسایی نمود که در گذشته تصور نمی گردید که این موجودات به طور طبیعی در حفره دهانی افراد سالم ساکن شده باشند.

یک تیم تحقیقاتی، برای اولین بار گروهی از باکتری ها را شناسایی نمود که در گذشته تصور نمی گردید که این موجودات به طور طبیعی در حفره دهانی افراد سالم ساکن شده باشند. مایکوباکتریوم های غیرسلی به عنوان عامل جدی ابتلا به عفونت های همزمان در بیماران HIV/AIDSشناخته شده اند که می توانند  انواع مختلفی از بیماری های پوستی، روده ایی و ریوی در کودکان حساس و سالخوردگان را نیز ایجاد نمایند. پی بردن به این نکته که مایکوباکتریوم های غیر سلی بدون اینکه فرد به عفونت دچار شده یاشد، به طور طبیعی در حفره دهانی حضور دارند منجر به درک بهتر چگونگی بیماری زایی این میکروارگانیسم ها در ایجاد عفونت های همزمان و چگونگی پیشگیری و درمان موثرتر آن ها خواهد گردید.

 

منبع : www.forsyth.org

  • گروه خبری : عمومی,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 18638
کلید واژه
تنظیمات قالب