گروه مشارکت در متوقف ساختن سل و سازمان MSF گزارشی را منتشر نمودند که نشانگر نیاز فوری به بازنگری در سیاست های ملی مواجه با سل می باشد.
گروه مشارکت در متوقف ساختن سل و سازمان پزشکان بدون مرز (MSF)گزارش پلکانی سال ۲۰۱۵ را منتشر نمودند که به بررسی سیاست ها و اقداماتی که ۲۴ کشور جهان در راستای هدایت اقدامات تشخیص و درمان بیماری سل اتخاذ نموده اند می پردازد.

گروه مشارکت در متوقف ساختن سل و سازمان پزشکان بدون مرز ( ( MSFگزارش پلکانی سال ۲۰۱۵ را منتشر نمودند که به بررسی سیاست ها و اقداماتی که ۲۴ کشور جهان در راستای هدایت اقدامات تشخیص و درمان بیماری سل اتخاذ نموده اند می پردازد. به منظور دست یابی به اهداف توسعه پایدار برای پایان دادن به عارضه سل تا سال ۲۰۳۰، هم اکنون باید برای پذیرش و اجرایی ساختن ۱۴ سیاست اصلی و کلیدی که در این گزارش به رسمیت شناخته شده و از سوی سازمان جهانی بهداشت نیز توصیه گردیده اند اقدامات پیگیرانه و دنباله دار صورت پذیرد. این گزارش توصیه می نماید که کشورها باید گسترش دسترسی به شیوه های تشخیصی مولکولی سریع جهت حصول اطمینان از تشخیص زود هنگام بیماری و متعاقبا درمان به موقع آن، کاهش زنجیره انتقال بیماری، کاهش هزینه های دخیل در روند تشخیص و درمان در دراز مدت، کاهش رخداد سویه های توبرکلوزیس مقاوم به دارو و نسبت کلی ابتلا به بیماری سل در مقیاس جهانی را نیز مدنظر قرار دهند.
منبع : www.stoptb.org